keskiviikko 20. elokuuta 2014

....tästä tämä blogin pitäminen lähtee nyt sitten....

...olen miettinyt jonkin aikaa että olisiko tämä blogin pitäminen minun juttu ja sitten sain niin paljon ystäviltäni kannustusta että minun pitäisi jakaa omat ideani ja muiden ideoista toteutetut jutut joten sitten mä päätin ruveta tuumasta toimeen....
tää on vielä aika huteraa ja kaikki on niin uutta ja vie varmasti aikaa että tämän kaiken oppii, mutta mä yritän.tänään ulkona on sateinen ilma ja mieli tekisi heittää jumpsuit päälle villasukat jalkaan ja heittäytyä sohvan pohjalle viltin alle ja tietysti laittaa kynttilöitä palamaan....mutta en sitä vielä tee,ensin lähden käymään kaverin kanssa kuitenkin vähän lenkillä,meillä on nimittäin vähä kuntoilutavoitetta...huomenna onkin ihana päivä tiedossa,jota jo odotan hieman perhosia vatsassa meiningillä....kerron siitä huomenna sitten lisää..

    ~~kaikesta saa ja täytyykin haaveilla,mutta omaansa on oltava tyytyväinen...~~
 
 

12 kommenttia:

 1. Hienoa että blogisi avautui ja ryhdyit tähän! Innolla odotan niitä lukuisia ideoita joita tiedän takuu varmasti tämän blogin seuraamisella tulevan:)) Nousitkin heti minun blog-suosikeissa sijalle yksi!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei!kiitos kommentistasi!tervetuloa mukaan....vielä olen aika alkutekijöissä mutta pikku hiljaa tämä tästä alkaa varmasti hahmottua minun näköiseksi!vinkkejä ja ideoita tulee olemaan taatusti mutta välillä myös elämästäkin kuten esim huomenna ;)

   Poista
 2. onnee uudelle blogille! ihana toi kuva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!tämä kuva on meidän eteisestä...otos on erittäin onnistunut kun sain siskoni kuvaamaan kotiamme järkkärikameralla :)

   Poista
 3. Hienoa että teit tämän blogin aion seurata tätä tiiviisti!!:) Hyvää alkavaa syksyä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tervetuloa mukaan!lämpöisen tunnelmallista syksyä myös sinulle.....oih kun ajattelinkin että kohta voisi jo laittaa takkaan ensimmäiset tulet kesän jäljiltä ja kynttilöitä,tykkään syksystä :)

   Poista
 4. Kiva saada uutta luettavaa. Luen paljon blogeja. eikä varmaan kannata hätäillä jos ei heti suju kaikki. Kyllä se siitä lähtee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi!Joo pikku hiljaa tämä tästä varmasti alkaa sujumaan....päivä kerrallaan ;)

   Poista
 5. onnee sun uusille sivuille!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos,aika jännää näin aluksi Tää on :)

  VastaaPoista
 7. Erittäin hyvä blogi, tätä on mukava lukea! Oikein hyvää Syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lämpöistä syksyä myös sinulle!!!

   Poista

Hei mukavaa kun löysit blogiin, tervetuloa uudestaan pian <3