torstai 25. syyskuuta 2014

Jännää jännää jännää....

Pääsin töistä jo puolen päivän jälkeen ja ajattelin hyödyntää tämän päivän kotitöiden tekoon,sillä huomenna lapset lähtevät isälleen viikonlopun viettoon joten minä ja isäntä ollaan kaksin <3

Siivoilun lomassa napsin kuvia tänne blogiin "tyttöjen "vessasta,sillä meillä kun on 2 vessaa niin sanottu "poikien"vesssa joka on sauna&kylpyhuoneen yhteydessä ja "tyttöjen"vessa erillinen :)
Naurattaa kun muistan kun pojallamme oli kova vessahätä ja "poikien"vessa oli varattu ja ehdotin,että mene poika käymään "tyttöjen"vessassa niin poika totesi:äiti hei se on tyttöjen vessa,yöks...:)

Tyttöjen vessastahan löytyy suoristusrauta,hiustenkuivain,kiharrin,hampaanharjausvälineet,koruja,meikkejä(todella paljon,itellä edes tietookaan minkälaisia tyttären ostamia)vartalovoiteita.....mitä täältä vessasta ei löydy sitä tuskin naiset/tytöt tarvitsee ;)

Tää on kyl ihan ehdottomasti GIRL"S PLACE <3

Siivous on ollut oikein mukavaa tälläisenä sadepäivänä ja hymy on ollut loppupäivän herkässä....sillä
töissä oli palaveri työtilanteesta joka muuttuu ensi vuonna,jännitin ihan kamalasti jos työt tosiaan sitten loppuu ja ei jatkotöitä tiedossa!Vaikka olimme isännänkin kanssa jo ehtineet miettiä,että jos jään työttömäksi ja alanvaihtoakin ehdin harkita........mutta ei mun tarvitsekaan,työnantaja ehdotti että lähden kouluun ja työt jatkuu......mä oon niin happy,happy,happy....tää ala on just sitä mitä mä haluun tehdä ja intoa riittää taatusti vaikka koulun penkille lähtö jännittääkin!Opiskelussa on iltoja&viikonloppuja ja joskus päiväopiskeluakin,mutta ei se minua haittaa :)


Tyynyn teksti kuvaa nyt elämäntilannettamme hyvin,tartuttava hetkeen ja mentävä kohti uusia tuulia ja nautittava nyt elämästä ja voinkin huokaista syvään enää minun ei tarvitse murehtia,asioilla on näköjään tosiaan tapana järjestyä :)

Tänään on jo torstai,nämä viikot menevät kuin siivillä,onkos siellä ruudun toisella puolella jo viikonloppu suunnitelmia??:)

                                      ~~happystarhome~~
                                                    

4 kommenttia:

 1. Hienoa että noin hyviä uutisia olet saanut!! ja tottahan se sitten on että torstai on toivoa täynnä:) Kaikkea hyvää sinulle jatkossakin!

  VastaaPoista
 2. kyllä tama uutinen on ilahduttanut koko meidän perhettä tänään :) kiitos samoin sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Oikein mukavaa luettavaa! Mahtava työpaikka tuollainen ja hienoa että työt jatkuu! Mukavaa viikonloppua täällä se menee töitä tehden.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi!mulla on Kyl hieno työpaikka&pomo :) hauskaa viikon loppua sinnekin päin,vaikka töiden merkeissä meneekin :)

  VastaaPoista

Hei mukavaa kun löysit blogiin, tervetuloa uudestaan pian <3