perjantai 10. lokakuuta 2014

....Rentoilua....

Näin sitä taas ollaan jo viikonlopun aloituksessa.Näistä perjantai illoista on muodostunut meille sellainen "sohvapottu-ilta".Jokainen joka on kotona löytää telkkarin äärestä itselleen paikan ja useinhan pöydällä on myös herkkuja ja tietysti kynttilät palamassa tuoden tunnelmaa ja mitäpä muutakaan sitä katsotaan kuin VAIN ELÄMÄÄ <3


Eilisen siivoilun yhteydessä olohuoneessakin vaihtui järjestys,tai lähinnä sohva ja tv-taso kääntyivät toisin päin...

Eteisessä olleen tuon ylemmän taulun siirsin television yläpuolelle,viikonlopun aikana taidan petsata nuo kehykset tumman ruskeaksi ja jos samalla ehtisin sipaisemaan tv-tasonkin hyllyn....:)

Mun tarvitsee pyytää lapsilta apua,kun blogini kuvia löytyy jatkossa myös instagramista ja facebookkiinkin sivu tehty.Tuo instagram on itselle niin vieras juttu,olenhan siitä lapsilta kuullut ja näyttäneetkin joskus sieltä jotain kuvia,mutta pakko todeta että peukalo on keskellä kämmentä tässä asiassa vielä.Mutta ehkä mä opin noita käyttämään ja sama pätee tähän blogiinkin,että joka päivä kun oppii jotain uutta niin eiköhän nämä tästä sitten korjaannu....:)


Nyt toivottelen sinne teille päin RENTOA PERJANTAI ILTAA JA VIIKONLOPPUA!!<3                       HOME IS MADE FOR MEMORIES!!

                                   ~~happystarhome~~

6 kommenttia:

 1. Ihanan kodikas ja viihtyisä tunnelma teillä <3. Itsekin olen miettinyt viime päivinä, että pitäisiköhän blogilla olla myös Facebook sivut.. Instassa olen ollutkin lähes alusta asti, mutta nuo Facebook sivut on vielä tekemättä.. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos johanna :) mulla vielä aika oppiiminen tuolla instassa mut eiköhän sitä opi ;) hauskaa viikonloppua myös teille <3

   Poista
 2. Mukavaa viikonloppua!! Kaunis koti teill!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!leppoisaa sunnuntaita sinnekin päin :)

   Poista
 3. Onneksi on noita lapsia jotka auttaa kun me vanhemmat ei aina osata tätä nykyajan tekniikkaa käyttää.. Ihania kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneksi on tosiaan oma IT-apu kotona :) kyllä itse olen niin tympelö näiden kanssa mutta lapset tuntuu tietävän aina kaiken näistä ja osaavat neuvoa kyllä :) hauskaa sunnuntain jatkoa :)

   Poista

Hei mukavaa kun löysit blogiin, tervetuloa uudestaan pian <3