perjantai 2. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja (ehkä) uudet kujeet

Näin se on taas uusi vuosi alkanut, meillä se alkoi isännän kanssa uuden vuoden lupauksella jossa lupasimme tehdä elämäntapamuutoksen jotta isäntä saisi painoa pois ja itseltänikin niitä pitää lähteä.Teemme tämän meitä kahta varten jotta saamme viettää yhdessä vielä monta hyvää vuotta ja jos välttyisimme ylipainon aiheuttamilta sairauksilta ja ongelmilta....Helppoa ei tule olemaan sillä isäntä tykkää ruuasta ja minä taas niin mielelläni tuota suklaata ja karkkia popsisin...mutta tiedän, että me yhdessä saamme tänä vuonna tuloksia aikaan....:)


Olemme miettineet viime vuoden lopussa, että miten ja mistä aloitamme no ensin tietenkin käytävä vaa"alla ja todettava, että APUVA :( miten noita kiloja onkaan kerääntynyt näin hurjasti....(samaan aikaan suu pielestä valuu suklaanjämät :) )


Alennusmyynnistä kävimme ostamassa isännälle lenkkarit jotta pääsemme käymään kävelyillä nyt aluksi, sitten kun painoa on lähtenyt siirryttävä juoksulenkkiin...itse käyn heti juoksulenkillä kun vaan kelit täällä sellaiset, että uskaltaa lähteä juoksemaan.Tällä hetkellä kaikki tiet aivan peilijäässä :(


Kuntopyörä siirrettiin tuonne makuuhuoneen nurkkaan sitähän voi joka päivä vaikka tunnin polkea, ja ei muuten voi laittaa tekosyyksi että ulkona on niin karmee keli hih :) mä ajattelinkin tässä aamupalan jälkeen tuota vähän kokeilla :)


Löysin meidän puhelimeen tälläiset sovelluksen joihin piti merkata ikä,pituus ja tämän hetkinen paino ja painon pudotus tavoite kiloinen ja sovellus laskee meille molemmille päivä kalorimäärän ja sitten tuohon vaan merkataan päivittäin syödyt ruuat ja liikunta...Tätä olemme pari päivää kokeilleet,tosin ei uutena vuotena koska sovimme että herkuttelemme vieraiden kanssa :) Mutta tässä tuli jo huomattua kuinka huonosti minä itse olen syönyt ja tosiaan liian paljon vain rasvaa ruokavaliossa...Pienin varmoin askelin ja tätä elämäntapaa työstäen siis aloitetaan tämä vuosi, kerran viikossa ehkä pidämme "herkkupäivän"tai harvemmin....Tänään syömme riisiä&kasviksia&kanaa ja ajattelin kokeilla netistä löydetyn smoothien ohjeen myös :)

IHANAA ALKANUTTA VIIKONLOPPUA TEILLE KAIKILLE <3         ~~happystarhome~~

8 kommenttia:

 1. Kiva, kun olette molemmat mukana projektissa! Toisen tukeminen ja kannustaminen on todella tärkeää. Varmimmin varmasti onnistuu, kun lähtee pienin askelin kulkemaan kohti uusia elämäntapoja. Tunti kuntopyörällä pisti mut läähättämään. Mä en varmaan edes jaksaisi. Salilla poljen aluksi aina 10 minuuttia ja sekin on jotenkin niin puuduttavaa, mutta tsemppiä teille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos krisse tsempistä <3 Meillä onkin tarkoitus tosiaan saada pysyvästi painoa pois ja löytää ilo liikunnasta, eikä mitään vippaskonstia käyttäen paino tippumaan ja sitten taas kuukauden päästä huomata painon tuplaantuneen takaisin :) Minäkään tuskin jaksan tuntia kerralla polkea, mutta tuon laitoin itselleni sellaiseksi tavoitteeksi josko joku päivä ;)

   Poista
 2. Kovasti tsemppiä teille projektiin!!♥ tämä vuodenvaihde taitaa olla monellekin sitä aikaa kun ns.laitetaan elämä uusiksi...:)) niin täälläkin, lupasin olla 50pv syömättä mitään herkkuja ja talviloman jälkeen se lupaus sitten pitäisi aloittaa.. ;D Leppoisaa lauantai päivää sinne teille!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppiä tarvitaankin, että saadaan muutosta :) tammikuussa on varmaan kaikilla uuden vuoden lupauksena painon pudotus ;) mukavaa viikonloppua teille ❤️

   Poista
 3. Paljon tsemppiä elämäntapamuutokseen!! Täällä samat kuviot jatkuu :). Juuri tuossa postailinkin, että paino lähti nousuun vuoden vaihteessa, mutta kyllä täältä noustaan taas ;)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos johanna ❤️tsemppiä sulle myös :) mukavaa viikonloppua ;)

   Poista
 4. Minun paras kuntokuurivinkkini on Loop-aktiivisuusrannekkeen hankkiminen. Tämä tsemppaa ja pistää kilpailemaan itsensä kanssa. Suosittelen! Tämä on motivoivaa ja kilot tippuu siinä haskanpidon mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo aktiivisuusranneke taitaa olla hyvä juttu,ostin isännälle tuon joululahjaksi :) täytyy varmaan ostaa itsellenikin :)

   Poista

Hei mukavaa kun löysit blogiin, tervetuloa uudestaan pian <3