keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Lunta,lunta ja lunta....

Huoh tämä viikko lähtikin käyntiin sitten oikein voimaharjoittelulla kun ensin tuplavuoroja olleiden työpäivien jälkeen kotona onkin odottanut kunnon lumityöt!Pitää tietenkin ajatella tuo lumen luonti hyötyliikunnan kannalta hyväksi, mutta kyllä eilen hymy hyytyi kun rankan työpäivän jälkeen piti tarttua lumikolaan(isäntäkin sopivasti juuri alkuviikon pitkiä työpäiviä :) ) Ehdin jo miettimään, että voisi olla ihan kiva muuttaa kerrostaloonkin mutta ei tuo ajatus kauaa päässä ollut kun otin kameran käteen ja kuvasin kuinka kauniiksi tuo lumi kuitenkin maisemat tekee <3
Tuo viimeinen kuva on otettu pojan koulun pihasta kun kävimme arviointikeskustelussa ja häkellyin miten kauniilta puutkin tosiaan näyttää lumipeitteen alla <3 Tänään oli vielä tuplavuoro työpäivä ja nyt meinaa "takki"olla tyhjä.Päivän pelastus on tytön viettämä taxvärkki päivä ja onkin kotona ollessaan imuroinut,hoitanut pyykkihuollon ja nyt teki vielä iltaruokaakin!Kiitos ihana tyttäremme <3 Nyt on vielä itse tehtävä kauppalista ja lähdettävä vielä hakemaan jääkaappiin täydennystä...

JAKSAA JAKSAA NYT ON JO KESKIVIIKKO ONNEKSI <3

                                 ~~happystarhome~~

8 kommenttia:

 1. Viime aikoina on tosiaan tullut lunta kovasti! Meillä on omalla rivitalopätkällä suhteellisen vähän lumitöitä (yleiset lumityöt hoituu huoltoyhtiön kautta), mutta auton kanssa jatkuva lumen sataminen on välillä tuskastuttanut ;). No, onneksi ollaan menossa kevättä kohti :). Ja tosiaan, luminen maisema osaa kyllä olla kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nyt lumen tulo täälläkin helpottanut eikö ole tiedossa kolaamista!:) Kauniiksi tuo lumi kyllä luonnon tekee...kevättä odotellaan :)

   Poista
 2. Kauniit kuvat! Kyllä sitä lunta alkaa olla ihan riittämiin...no kevät tulee...kait : P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt piisaa jo lumi :) Kevät tulee taatusti pian...odotan jo niitä kevät auringon säteitä mitkä heijastuu ikkunaan :)

   Poista
 3. ♥onpa kauniita kuvia! Lumi on toisaalta ihanaa, ja toisaalta.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi tekee kauniiksi kyllä tuon maiseman varsinkin jos sitä ei tarvitse ihailla lumikolan ääressä :)

   Poista
 4. Valkoiset puut jotka kimmeltää ja sininen taivas ja ripaus pakkasta ja aurinkoa niin talvi maalaa maisemia :)

  VastaaPoista

Hei mukavaa kun löysit blogiin, tervetuloa uudestaan pian <3