torstai 7. toukokuuta 2015

Kulmasohvan pyöritys

Plaah meillä on tuo ruskea kulmasohva josta tykätään kyllä todella kovastikin mutta luo aikamoisen haasteen saada se täällä olohuoneessa jotenkin järkevään paikkaan....joten siksi sitä on täällä pyöritelty tiuhaankin tahtiin...no minäpä päätin maanantaina sitä sitten taas pyöritellä ja todella huonolla menestyksellä kun selkäni satutin samalla ja nyt olenkin sitten sairaslomalla, tää ei ole ollenkaan minun juttu!Ei ketään missään ja ei mitään tekemistä...tai tekemistä olisi mutta nyt pitäisi levätä jotta pääsisin takaisin töihin...Kysyin maanantai aamuna isännältä että vaihtaako minulle kahden lampun paikkaan, hih hih ja kun tokaisi tietokonetta tuijottaessaan vaan että juu juu mä tietenkin tartuin tilaisuuteen ja aloin siirtelee huonekaluja :)


"bloginurkkauksen/tietokone nurkkauksen tilalle siirsinkin ruokailuryhmämme ja siihen alan muotoilemaan ruokahuone nurkkausta <3 Tässä kohtaa onkin paljon valoisampaa kuin tuolla edellisessä kohdassa :)


Vanhan sohvan ja telkkaritason tilalle tulikin sitten tuo tietokone/bloginurkkaukseni...tuokin nurkka vaatii selvästikin sisustelua lisää...Ja tuohon entisen ruokailutilan paikalle tulikin nyt sitten tv taso telkkareineen ja sohvan siirsin erkkerin eteen, näin tämä järjestys on ehkä kaikken parhain mitä tänne voi laittaa sillä tämä kaikkihan on yhtä avoinaista tilaa ja haluankin tämän tilan pitää sellaisena valoisana ja avoimena....Tyttäremme kyllä väitti etten minä tule pitämään tätä järjestystä loppu vuotta, mutta löimme kättä päälle että pitäsin....voi minua mitä meninkään lupaamaan <3

Mitäs sanotte muutoksesta?Minä tykkään ja tuossa tavaroita laitellessa uusille paikoilleen sain parit sisustusideatkin jotka tuossa kesälomalla varmaan sitten toteutankin....Nyt on ollut jotenkin hiljainen kausi sisustelussa ja varmaan meillä ei nyt mitään suurempia kesällä tapahdukkaan kun on polttopuiden tekoa ja pihahommia ja kesämenojakin tiedossa....:)


                         ~~happystarhome~~

30 kommenttia:

 1. Aina se tuo piristystä kun vähän huonekaluja siirtelee. Tosin meillä se on hankalaa, kun ei oikein pysty paljoa siirtämään mitään. Mutta saahan ne sit takaisin, jos homma tökkii. Koeta nyt levätä selkäsi kuntoon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aina kun on saanut huonekaluja siirrettyä tulee ajateltua että nyt on hyvä järjestys ja sitten parin kuukauden päästä jo huomaakin järjestyksen vaihtuneen :) Selkä on paranemaan päin onneksi jo :)

   Poista
 2. Oletpa huhkinut! Sulla taitaa olla sama "vaiva" sisustuksessa kun mulla että inspiraatio kun iskee niin silloin voi siirtää vaikka vuoria. Joskus voi käydä kyllä harmin paikka kuten sulle. Toivottavasti selkä paranee pian <3 Kyllä näyttää valoisammalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olen aika kärsimätön näissä sisustelu jutuissa vaikka nyt sain isännältä kehoituksen että voisimme vaihtaa näitä yhdessä tästä lähtien ;)

   Poista
 3. Minä olen kanssa innokas "mööpelivalssaaja", mutta aina ne mööpelit tuppaavat palaamaan alkuperäisille paikoilleen...jotenkin vaan kuuluvat siihen vanhaan paikkaan! Pikaista paranemista selän kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tämä sama juttu sohva on palannut siihen paikkaan missä olikin kun muutimme tänne ❤️ Hyvä näin :)

   Poista
 4. Onneksi apua löytyy ❤️ Silloin, kun olin pitkällä saikulla nilkkamurtuman takia, mun harrastus oli nettishoppailu :D Piti aina nakittaa kavereita mun kanssa postiin hakee paketteja, kun ukko oli aina reissussa :P
  Onneksi sun selkä jo paranemaan päin ❤️ Jaksuja :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts :( mulla meinasi kaatua seinät päälle tässä jo viikolla,kotona on kiva olla mutta päivät menee niin hitaasti :( Issias vaivasi ja vieläkin kipuilee pakaraan ja polveen mutta eiköhän lääkkeillä parane :)

   Poista
 5. Tilavalta näyttää! Kiva!
  Mutta loppuvuosi ilman muutoksia...ai jai! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisampaa tuntui tulevan,vielä oli yksi järjestys mielessä mutta nyt mennään näin loppuvuosi tosiaan ;) hih ❤️

   Poista
 6. Meillä on myös yläkerran olkkarissa kulmasohva ja sille ei ole kuin yksi sijoitusvaihtoehto - ja se määrittää sitten kaikkien muidenkin kalusteiden paikan eli eipä paljon muutella niitä. Kivalta näyttää sinun puuhailusi tulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmasohva luo omat haasteensa sisusteluun :) En tiedä vaikka meilläkin olisi erilliset sohvat että helpottaisiko asiaa ollenkaan,kuitenkin vaihtelisin järjestystä :)

   Poista
 7. Kulmasohva oli meilläkin toistakymmentä vuotta kunnes lopulta kyllästyin siihen, että sille löytyi olohuoneesta vain yksi ja oikea paikka. Ja se ei sopinut tälle rouvalle, jonka lempitanssi on mööpelivalssi :)) Nyt tilalla on kaksi sohvaa, kahden kolmen istuttavat, näiden paikkaa vaihtelen fiiliksen mukaan.

  Teidän koti on mukavan kodikas, tuollaisessa tuvassa viihtyy koko perhe.

  Iloista äitienpäiväviikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteelliseksi täälläkin tuo kulmasohva tekee järjestelyn kun en haluaisi että valoisuus häviää :) Näin tämä on kyllä kiva järjestys ❤️Minäkin haaveilen uusista sohvista mutta en usko että ostetaan kun tuo on niin hyväkuntoinen ja mukavan tilava ❤️Ihanaa äitienpäivä viikonloppua sinullekin ❤️

   Poista
 8. Oikein kiva muutos ja sanotusti muutoksethan aina piristää. :) Kivaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet ja isot muutokset tosiaan piristää ❤️ Leppoisaa viikonloppua ❤️

   Poista
 9. Kivan näköinen lopputulos ☺ Vaihtelu virkistää ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämä pitäisi nyt sitten olla koko loppuvuoden ❤️

   Poista
 10. Vaihtelu virkistää. Näyttää kivalle ja kodikkaalle.

  VastaaPoista
 11. Hienolta näyttää!! :D Ihana kun on noin paljon tilaa!! Hyvä että selkä jo parempana,olehan sen kanssa rauhallinen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3 Selkä vielä hieman vihoittelee mutta liikkeessä kun on niin paranee...kääks juuri sain kaksi uutta projektia jotka vaativat ensin vähän tarvikkeiden ostoa ja sitten hiontaa ja maalailuja :) Mutta pitää ehkä vielä malttaa mielensä noiden suhteen :)

   Poista
 12. Vaihtelu virkistää, kivalta näyttää. Toivottavasti selkä ei kiusaa pitkään. Mukavaa viikonloppua ja äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan vaihtelu virkistää ja pelkillä huonekalujen siirrolla saa uutta ilmettä ni on mukavaa :) Ihanaa viikonloppua ❤️

   Poista
 13. Paranemisia sinne. Järjestyksen vaihtaminen on kivaa puuhaa ja tuo vaihtelua. Ihanaa viikonloppua ja äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Tuon järjestyksen pitäisikin nyt loppuvuoden säilyä ;) Onnellista viikonloppua ❤️

   Poista
 14. ♥Pikaista parnanemista!Ihana koti..pyöritteli huonekalut miten päin vain♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän monta erilaista järjestystä loppujen lopuksi saa meilläkin tehtyä :) Mukavaa viikonloppua ❤️

   Poista
 15. Meillä vaihtuu järjestys vähän väliä. Nyt on uusia huonekaluja aseteltu paikoilleen, ja entisille pitäisi löytää uusi koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla että muitakin innokkaita huonekalujen siirtelijöitä on kuin minä ❤️ Leppoisaa viikonloppua ❤️

   Poista

Hei mukavaa kun löysit blogiin, tervetuloa uudestaan pian <3