keskiviikko 5. elokuuta 2015

Ruokailuhuoneessa kesäisiä tuulia

Ajattelinkin kirjoittaa postauksen meidän ruokailuhuoneesta/ruokailutilasta sillä menenkin töihin tänään vasta myöhemmin...Oli muuten mukavaa nukkua aamulla pitkään näin loman jälkeen hyvä tälläinen pehmeä lasku :)
Mutta sitten itse asiaan....tältä siis näyttää ruokapöytämme ympärillä nyt :)

Kesälomalla vitriinit sai valkoisen värin ylleen ja sitten vielä maalasin ylimääräisen serminkin valkoiseksi ja laitoin kevyehköksi seinäksi tuonne olohuoneeseen päin, minusta sopii just passelista vaikka tuo sermi onkin hieman matalampi kuin vitriinit, täytyykin kuvailla olohuoneesta päin niin näette miltä tuo toinen puoli näyttää :)

En tiedä mistä johtuu mutta mä olen kesän aikana tykästynyt valkoiseen ja mustaan...molemmat aika uusia tuttavuuksia minulle sisustusväreissä, ehkä tämä villitys on tullut toisten ihanista blogeista joissa noilla väreillä on kodit sisustettu niin kauniisti <3

Kärkkäiseltä löytyi nämä ihanat muovipintaiset tabletit, oli myös mustana ja jäinkin miettimään olisiko tuohon keittiön puolelle pitänyt ostaa pari mustana :) Eikä ollut taas tableteilla hintaa edes kolmea euroa :)

Cafe latte mukit odottaa jo valmiina pöydällä kahvihetkiä, viikonloppuna taidankin kokeilla caramel cafe lattea :) Heikkouteni nuo makukahvit ;)


Ihana auringon paiste heti aamusta :) Tällä viikolla onkin näitä kauniita päiviä jo ollutkin ja vielä niitä taitaa olla tulossa :) Nyt on lähdettävä valmistautumaan työpäivään, olen muuten ollut tämän viikon uudessa työpaikassa uudessa työtehtävässä ja vaikka paljon on oppimista ja tutustumista mutta olen ollut iloinen muutoksen tuulista ja tykkään työstäni ja työpaikastani <3


IHANAA KESKIVIIKKO PÄIVÄÄ KAIKILLE SINNE RUUTUJEN TOISELLE PUOLELLE <3


                                     ~~Happystarhome~~

16 kommenttia:

  1. Valkoinen raikastaa tilaa kuin tilaa! Ja mustassa on taas oma jämäkkyytensä. Sopivat molemmat värit kaikkien muiden värien kanssa yhteen, helppo käyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoista olen pitänyt liian värittömänä mutta huomannut että se tuo valoisuutta ja kuitenkin oman ihanan säväyksensä sisustukseen ja nuo vitriinit olivat pähkinän värisiä ennen nyt kun valkoiset niin paljon valoisampaa tuli ;)

      Poista
  2. I love white mutta sen jo varmasti tiesitkin ;) Ja musta siihen yhdistettynä tuo ryhdikkyyttä vaikkapa vaan pieninä ripauksina! Mulla on tulossa postausta pojan uudistuneesta huoneesta joka on melkoisen black&white ja tykkään kyllä hirmuisesti, niin raikas <3 Mukavaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy tullakin heti ihastelemaan postaustasi ❤️ Tiedossa siis syvään ihailun huokauksia ❤️Iloista keskiviikkoa ❤️

      Poista
  3. Hei! Jätin sinulle haasteen, joka löytyy täältä: http://eikoskaanvalmista.blogspot.fi/2015/08/challenge-accepted.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Tulenpa heti lukemaan haasteen ❤️

      Poista
  4. Mukavia tuunauksia! Just töissä juteltiin, että kaikki ovat remppailleet ja värkkäilleet tänä kesänä paljon. Jotain hyötyä siis on ollut sateesta ja kylmyydestä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesän ilmat tekivät sen tosiaan ettei tullut aurinkoa rannalla paljon palvottua joten oli aikaa puuhastella näiden maalauksien ääressä :)

      Poista
  5. Ihanan kivan näköistä ☺♫~♥

    VastaaPoista
  6. Tsemppiä uuteen työpaikkaan! Kunpa itselle saisi myös uuden työn:) No haaveissa on. Millä maalasit tuon vitriinin yms. Minulla olisi myös yksi pyökin värinen vitriini, mutta olisi hyvä, jos saisin sen valkoiseksi etten pilaisi sitä, kuten yhtä peiliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti haaveesi toteutuu :) <3 Vitriinit hioin ensin ja sitten maalasin ihan perusvalkoisella sisämaalilla, merkkiä en nyt muista mutta jos haluat tietää voin käydä autotallista sen katsomassa :) Maalasin nuo vitriinit kahteen kertaan :)

      Poista
  7. Kivat tabletit ja pidän myös noista tuolin selkänojista!
    Kivat kangashuput tähdillä!
    Kaunista elokuun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tabletteihin tykästyin minäkin heti kun näin ne Kärkkäisellä <3 Kangashuput oli hyvä juttu valkoisten tuolien suojaksi, helpommalla pääsee kun pesee huput kuin tuolin selkänojat :)

      Poista
  8. Kauniilta näyttää! Tsemppiä uuteen työpaikkaan :). Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen maali teki valoisuutta tuohon vitriinien kohdalle :) Töissä on ollut mukavaa, ensimmäinen viikko meni siivillä ❤️ Hyvää viikonloppua ❤️

      Poista

Hei mukavaa kun löysit blogiin, tervetuloa uudestaan pian <3