torstai 4. elokuuta 2016

Äiti ja poika päivä

Tänään aamusta olikin aikainen herätys ja lähtö Helsinkiin sillä siellä alkoi tänään ASSEMBLY SUMMER 2016 tapahtuma johon poikamme Ville jälleen osallistui, tällä kertaa hän otti oman koneensakin mukaan :)


Ihan itse pakkasi koneensa laatikkoon ja isäpuoli Janne auttoi kuorman sitomisessa :) ASSEMBLY SUMMER 2016 NETTISIVUT tästä linkistä voi katsoa tästä tapahtumasta lisää :) Mahtava meno siellä tuntuikin tänään olevan kun tapahtuma käynnistyi ja messuhalli täyttyikin päivän aikana pelaajista ja sieltä pystyi aistimaan sellaisen tietynlaisen yhteenkuuluvuuden tunteen :)


Mä vietin päivän Villen kanssa siellä ja illalla tuli Villen kavereita 3 kappaletta sinne myös ja niin oli äitin tehtävä lähtöä kotiin, tällä kertaa tapahtumassa ei ole mukana Villellä ketään aikuista mutta tuo tapahtuma on niin hyvin suunniteltu että pojat pärjäävät varmasti :) Ja en usko että olisin sinne tapahtumaan yhtään  pidemmäksi aikaa saanut jäädäkkään ;)


Minun kesäloma on tältä osin nyt pidetty ja huomenna suuntaankin siis taas jälleen töihin, pari reissua on elokuussa tiedossa johon on vielä lomapäiviä tiedossa mutta pitkästä aikaa tosiaan kesä meni niin ettei ollut 4 viikkoa lomaa.Toisaalta olisin kaivannut vielä lomaa mutta toisaalta jo erittäin hyvä taas päästä kiinni arkeen ja ensi viikolla taidetaan lapsetkin taas laittaa vaihtamaan rytmiä koulun alkua varten :) 

Syksy taitaa jo tosiaan tehdä tuloaan kun tulin kotiin Helsingistä niin tekisi mieli laittaa kynttilöitä palamaan ja takkaan tulet mutta lupaa ei vielä myönnetty ;) 


HAPPYSTARHOME
10 kommenttia:

 1. Teillä näyttää olleen mielekiintoinen päivä Helsingissa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tapahtuma järjestetään kahdesti vuodessa :) Joten ei ihme että osallistujia on todella paljon 😀Oli oikein mukava ja erilainen päivä eilinen ❤️

   Poista
 2. Kiva tollanen äiti/poika päivä. Tohon tapahtumaan mun pitää kyllä tutustus, ei sano mulle mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava päivä viettää pojan kaa kaksin ❤️Ja tuo pelitapahtuma oli kiva itsekin kokea 😀

   Poista
 3. Varmasti mukava kokemus♥ ja kuinka paljon tuollainen tapahtuma poikikaan uusia kavereita kun samanhenkisiä talo täynnä:)) Yksi mukava kesämuisto lisää!!♥ IHanat vkonloput HSH-kotiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieruskaverista taisikin ainakin heti saada uuden kaverin :) Talvella kuulema uudestaan ❤️Mukavaa viikonloppua teille myös ❤️

   Poista
 4. Varmaan kiva tapahtuma ☺
  Kivaa viikonloppua Sinulle Elina ~♥~~♥~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuota tapahtumaa odotettiinkin, laskettiin jossain kohtaan jo tunteja että tapahtuma alkaa :) Mukavaa viikonloppua sinulle myös <3

   Poista
 5. Varmasti pojalle hieno tapahtuma :).

  Itsellä alkoi vasta maanantaina kesäloma, joten haluan uskoa kovasti ettei tässä vielä syksyn tuntua ole ;). Vielä on kesää jäljellä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän että huomenna kun poika haetaan niin puheenaihe on automatkan ajan selvä ;) Aurinkoista ja lämpöistä lomaa, toivon hellepäiviä ja ei sitten vielä syksyä :) <3

   Poista

Hei mukavaa kun löysit blogiin, tervetuloa uudestaan pian <3