keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Huonekalujen siirtelyä jälleen

HIH HIH mua ihan oikeasti naurattaa mun siivoilut ja huonekalujen siirtelyt välillä...;) Lähinnä vaan siksi että tässä käy aina just näin että jos yhdessä huoneessa vaihtaa järjestystä niin sitten huomaa että jokaisessa huoneessa tulee vaihdettua järjestystä....lumipallo efekti!


No noissa tyttären ja meidän makuuhuoneen vaihdon aikanahan sitten kävi niin että siirtelimme tavaroita sinne sun tänne ja siinä samalla Villepoika rupesi puhumaan että hänkin haluaa vaihtaa huoneessaan järjestystä ja ei muuta kuin tuumasta toimeen ;)


Villellähän on oikeastaan meidän perheessä parhaimmat oltavat sillä hänellä on 2 huonetta yhtenä huoneena kun tuosta on keskeltä aikoinaan poistettu väliseinä.Meidän piti se joskus rakentaa takaisin mutta nyt kun on päädytty tuota "viherhuonetta"käyttämään makuuhuoneena niin päädyimme pitämään tämän huoneen yhtenä huoneena.


Tässä järjestelyä vaihtaessa Villen parisänky muuttui yhden hengen sängyksi,laitettiin parempi patja ja nyt poika onkin saanut myös nukuttua paremmin :) 


Keittiössä olleet hyllyt laitettiinkin sängynpääty tehtäviin ja tuo onkin ollut toimiva idea sillä kännykkä on mukava olla lähettyvillä ja iltaisin Ville usein katselee youtubea tai chattailee kavereiden kanssa joten kännykkä saakin olla virtajohdossa yön latautumassa sitten että on herätys aamulla soimassa....


Ville sai serkultaan television ja tietokoneelle on tietenkin oltava oma kohta pöydällä...Valkoinen hyllykkö on täynnä aku ankkoja ja leffoja ja xboxin pelejä ;) Niin pojan oloinen huone johon ei äidillä ole paljon sanan valtaa tulla sisustelee ;) Tälläinen on Villen huone seuraavaksi mun täytyy varmaan tehdä postaus keittiöstä ja olohuoneesta kun sielläkin hieman muutoksia tehty ;)


Kivoja viimeisiä syyskuun päiviä sinne ruudun toiselle puolelle :)
Mitä sinulle lokakuu tuo tullessaan???


HAPPYSTARHOME

22 kommenttia:

 1. Mulla siivoaminen aiheuttaa järjestyksen vaihtamisen. Tai jos ei järjestystä vaihdella niin ainakin vaihtelen verhoja ja mattoja paikasta toiseen.
  Nyt on joka paikassa vaahdottu tosi paljon siitä kuinka ilta, ennen nukkumaan menoa pitäisi rauhoittaa somesta ja kännykästä. Kännykän kirkasvalo huonontaa unenlaatua ja unen saamista. Itse olen koittanut testi mielessä rajoittaa iltaisin lasten somettamisen että uni tulisi paremmin silmään. Liekö tässä perää vai olenko vain "mainoksen" uhri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin vaihtelen mattoja ja tekstiilejä välillä,piristävät kivasti ❤️ Tuossa on varmasti jotakin perää että someilua ei kannata harrastaa nukkumaan mennessä 😀

   Poista
 2. Et arvaakkaan käykö mulle samanlailla :D Viikonloppuna aloin siivoomaan ja hups siinä samalla vaihtui järjestys olkkarissa :)
  Kivan näköinen huone Villellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että muillekin käy näitä hupsahduksia eikä vain minulle 😉 Villen huone kaipaa jotakin kun vaan keksisi itse miten voisi huonetta vielä sisustaa 😀

   Poista
 3. Mulla on vähän vaikea vaihtaa huonekalujen paikkaa, varsinkin olohuoneessa ja keittiössä, mutta kaikkea pien tavaraa vaihdan kyllä harva se päivä.

  Teillä on valtavan isot huoneet lapsilla ja Villellä kiva poikamainen huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientavaroiden siirrollakin saa järjestystä vaihdettua ja toisaalta välillä ajattelen et kun löytyy hyvä järjestys niin ei sitä muuttaa kannata 😀

   Poista
 4. Meillä on jo pitkään ollut sama järjestys, mutta syksyn tullen olen kaivannut jotain uutta. Ajatukset muhii päässäni ja voi olla, että mies joskus töistä tullessaan hämmästyy kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuullostaa ja eikös sitä sanota että hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty ❤️Hyvää loppuviikkoa ❤️

   Poista
 5. Hauskaa, kuinka samat jutut iskee kanssasisariin näin sesongin vaihtuessa! 😄
  Rymsteerausta ja kodin laittoa! Leppoisaa jatkoa sinulle!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toisten blogeissa vieraillessa nämä sisustusvimmat vaan tuntuvat kasvavan 😀Kivaa loppuviikkoa ❤️

   Poista
 6. Tuttua touhua, paitsi meillä ei siirrellä huonekaluja mutta kaikkea muuta;) Ja se on todellakin lumipalloefekti! Mutta niin piristävää ja rentouttavaa puuhaa:)
  Kivaa iltaa♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestyksen vaihto pienin tai isoin elein tuntuu kyllä aina yhtä piristävältä ❤️Mukavaa loppuviikkoa ❤️

   Poista
 7. Mä vaihtaisin huonekalujen paikkoja, mutta ei oikein onnistu. Kiva nähdä sun suunnitelmat keittiöön suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiössä ei ole paljon mahdollisuus muutella mutta kun sieltä lähti hyllyt pois ja tilalle tuli jotakin minusta aika kivaa niin näyttää ihan erilaiselta keittiöltä kuin ennen 😀Täytyy napsia kuvia sieltä ❤️Hyvää loppuviikkoa ❤️

   Poista
 8. Mekin vaihdettiin olohuoneen järjestystä. Muuten noi vaihtelut on ihan jees, mutta ai että, sitä johtojen määrää ja setvimistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestyksen vaihto on mukavaa puuhaa mutta tiedän tuon tunteen kun kaikki johdot solmussa ja siinä onkin selvittämistä :) Ihanaa viikonloppua :)

   Poista
 9. Ootte niin ihania siirtelyitä ja touhukkaita. <3 Kivaa viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vaihtelu virkistää :) Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 10. Tää on niin tuttua. Ei ehkä enää niin paljon mutta ennen minäkin siirtelin jatkuvasti huonekalujen paikkaa, sisustuksen väriä yms. Kerran eräs tuttavani sanoikin että aina kun hän tulee käymään niin luonani on eri näköistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaapa tutulta kommentilta ;) Kivaa viikonloppua <3

   Poista
 11. Tuo on kyllä tuttu efekti:) ❤️ Yhden paikan saat omasta mielestä sopivaksi niin jo toinen kohta kodista suorastaan huutaa muutosta...:)) Teillä on niiiiiiin upea koti ja tuo Viltsun huone on kyllä niin nuoren miehen valtakunta❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja sit jotenkin tosiaan sellainen lumipalloefekti lähtee käyntiin ja täällä itseasiassa aika kirjaimellisestikin sillä taas keksin yhden vanupallo idean ;) <3

   Poista

Hei mukavaa kun löysit blogiin, tervetuloa uudestaan pian <3