keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Ennen joulua

Sain tämän haasteen Aurinkokujalta, kiitos <3


MITÄ LUULET, ONNISTUISIKO SINULTA JOULUN VALMISTELU JA VIETTÄMINEN STRESSITTÖMÄSTI?

* Ei onnistuisi valmistelut stressittömästi jos en suunnittelisi mitään ajoissa paperille.Joo- o luit oikein,mä olen niin vanhan aikainen, että kirjoitan aina suunnitelmat paperille.

Joulun viettämisestä on kyllä tullut jo hyvinkin stressitöntä, pitkältikin johtuen siitä että lapset ovat jo teini- iässä ja ennen vanhaa perinteisesti kävimme molempien vanhemmilla jouluaattona syömässä ja viettämässä joulua ja se toi stressiä välillä minulle.Lahjoja piti raahata paikasta toiseen ja jo jouluaattoaamusta lähtien oli heti oltava reippaana liikenteessä.Nykyään jouluaattoaamuna herätään rauhassa ja kiireettömästi, käydään haudoille viemässä rakkaille joulukynttilät ja tulemme kotiin nauttimaan jouluaterian ja joulusaunasta, mukavaa rentoa yhdessä oloa ja pakettien aukaisemista.Tänä vuonna meillä onkin tiedossa erilainen joulu :) 


MIKÄ SINULLE TUOTTAA ENITEN STRESSIÄ TAI AIHEUTTAA PÄÄNVAIVAA?

* Joululahjat ja niiden ostaminen.Olen niin toivottoman huono keksimään mitään lahjoja ja siis sellaisia hyviä lahjoja.Löysin Kotivinkki.fi sivuilta hyvän ohjeen jouluvalmistelut ilman kiirettä,kannattaa käydä kurkkaamassa tuota :)Lähetän tämän haasteen seuraaville:

KOLMEN TÄHDEN KODILLE
SYDÄMELLÄ TEHTYÄ
MAMMA LAITTAA VALKOISTA
KAIKKI PAKETISSA
ELÄMÄÄ PYHÄJÄRVEN RANNALLA

IHANIA JOULUN VALMISTELUHETKIÄ <3HAPPYSTARHOME


22 kommenttia:

 1. Voi miten on ihania nuo kuvat... tulee ihan joulufiilis näitä katsellessa♥ Itse tykkään kaikesta siitä jouluhössötyksestä ja kodin laitosta..tänään ajattelinkin vaihtaa jo ensimmäiset jouluverhot ja laittaa pikkuisen punaista mökkiin♥ Ihanaa joulun odotus aikaa sinne HSH-kotiin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuulinkin että olit käynyt joulukoristeita ostelemassa niin paljon ettei kyytiin mahtunut ;) Kivaa marraskuun loppua sinulle ja joulun odotusta <3

   Poista
 2. Joulu on ihanaa aikaa, mutta kyllä siihen aina hieman stressiäkin pukkaa väkisinkin mukaan. Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta minusta tuo stressi toisaalta kait ei ole pahasta jos kaikkoaa jouluun mennessä kuitenkin ;)

   Poista
 3. Kiitos kun viitsit otta haasteen vastaa.
  Näitä kun lukee niin huomaa miten valtavasti erilaisia tapoja viettää joulua on. Ja kuinka jokaisen jouluvalmisteluihin ainakin vähän stressi kuuluu mukaan.
  Oikein hyvää keskiviiko päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun sain haasteen sinulta <3 Joulun vietto tapoja on niin monta ihanaa erilaista <3

   Poista
 4. Ainoa mikä tällä hetkellä aiheuttaa stressiä on lahjojen hankinta. haluaisin jo laittaa lahjat mutta pakko odotella veronpalautuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ensi viikolla on jo veronpalautus päivä <3

   Poista
 5. Itsellänikin on monta listaa, johtuen kyllä huonosta muistista ;) Teen kyllä kauppalistaa jouluksi jo hyvissä ajoin, mietin tarjottavia ja samalla kirjaan ylös. Lahjat onkin jo lähes ostettu. Harvinaista kyllä. Mukavaa keskiviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa hyvinkin samanlaiselta kuin omat listani ;) Helpottavat kyllä tuota muistia nuo listat :)

   Poista
 6. Oi miten tunnelmaisia kuvia <3
  Ja EI, ei ole tressiä joulusta eikä ole koskaan ollutkaan. Se vaan tulla jolkuttaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ettei stressiä <3 Ihanaa joulun odotusta <3

   Poista
 7. Kiitos haasteesta, mutta juuri viikko sitten siitä kirjoitin ja haastoin muita mukaan! Nytpä siis lueskelen muiden jouluvalmisteluista.
  Mukava näitä on lukea ja huomata kuinka kuitenkin samanhenkisiä tapoja ja perinteitä meillä tuntuu olevan.
  Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih enpä huomannutkaan kun haastetta laitoin eteenpäin :( Totta jouluperinteitä on mukava lukea ja miten vietetään joulua <3

   Poista
 8. Joulu 🎄 Minulla ei ole joulustressiä muuten kuin lahjojen suhteen.. Varsinkin lapsille ostettaessa! Muuten joulu menee aina sukuloidessa, en ole joulua viettänyt koskaan kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsille joululahjojen ostaminen onkin haastavaa :) Hyvältä kuullostaa ettei stressiä muuten joulun odotus aiheuta :) Kivaa torstai iltaa :)

   Poista
 9. Ihania joulukuvia <3 ja Kiitos haasteesta. Koitan tehdä sen pikapuolin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulufiilistä loi enemmän tänä aamuna katsominen ikkunasta ulos, valkoinen kaunis lumikerros satanut maahan :) Kiva jos tartut haasteeseen <3 Mukavaa viikonloppua <3

   Poista
 10. Stressitön joulu onkin monelle suuri haaste!
  Mukavaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin on haaste :) Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 11. Minä niin ajattelin, että tänä vuonna en stressaa mistään jouluna. No eikös kaikki mahdollinen ole kaatunut nyt loppuvuodelle, joten koetuksella ollaan. Toisaalta olen ajatellut, että joulun osalta tehdään se mikä ehditään. Parhaiten joulu tulee ilman stressiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä ja stressitöntä joulunodotusta :) Teillä on kyllä niin hyvät ideat etten yhtään ihmettele jos siellä ei tarvitse stressata mistään kun keksitte aina niin hyvät lahjaideat ja paketoinnit :) Kivaa viikonloppua :)

   Poista

Hei mukavaa kun löysit blogiin, tervetuloa uudestaan pian <3