perjantai 3. helmikuuta 2017

Ville lähti Assembly Winter 2017 tapahtumaan

Tämä tapahtuma on Ville pojan yksi odotetuimmista tapahtumista tänä vuonna, tästä on puhuttu taas viimeiset puoli vuotta sillä edellisestä kerrasta on sen verran aikaa :) Minäkin kävin viime kerralla pari tuntia katsomassa tapahtumaa ;) mutta tällä kertaa ei lähdetty itse paikan päälle kun Ville pääsi kavereiden kyydissä Helsinkiin messukeskukseen.Ville pakkasikin eilen mukavasti tavaraa mukaan jotta sunnuntaihin asti pärjää tuolla tapahtumassa :)


Assembly on samanhenkisten tietokoneharrastajien tapahtuma. Tämä sisältää tietokoneella tehtävien multimediaesitysten luomisen, digitaalisen taiteen, lisäksi myös pelaamista, urheilukilpailuihin osallistumista, musiikista nauttimista, seminaareja, webbisurffailua ja paljon muuta. Monia näistä asioista voi tehdä myös kotona, mutta se on merkittävästi hauskempaa kavereiden kanssa ja kun voi tavata tuhansia muita.
Ensimmäinen Assembly järjestettiin koululla Kauniaisissa vuonna 1992 ja se houkutteli yli 700 kävijää. Tämän jälkeen Assemblyt on kasvanut yli 5000 kävijän ja 3000 tietokoneen tapahtumaksi.Hauskaa viikonloppua Villelle ja hänen kavereilleen :) Mukava vuoden alkuun tälläinen tapahtuma ja seuraava onkin sitten ensi kesänä kuulema ;)

MITÄ SINÄ AJATTELIT TEHDÄ VIIKONLOPPUNA?MINÄ AJATTELIN VIRKATA KEITTIÖN MATTOA JA KÄYDÄ PITKÄLLÄ RAUHALLISELLA KÄVELYLENKILLÄ JA RENTOUTUA <3

LEPPOISAA VIIKONLOPUN VIETTOA KAIKILLE 💖

✨ HAPPYSTARHOME ✨


14 kommenttia:

 1. Villellä varmaan kiva reissu.
  Itse kävin lääkärissä ja joudun lepuuttamaan kättäni tenniskyynäpään takia muutaman päivän sairaslomalla. Rauhallisesti otetaan siis täälläkin...
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti lepuuttelu parantaa tenniskyynärpään <3 Leppoisaa viikonloppua :)

   Poista
 2. Ulkoilua ainakin tiedossa.Ja siivoilua kotona.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa viikonloppua pojallesi! Täällä tiedossa kotoilua ja huomenna ajattelin hiukan leipoa! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mukavalta kuullostaa viikonlopun suunnitelmasi :) Kivoja leipomishetkiä :)

   Poista
 4. Kiva reissu Villellä :)
  Mulla viikonloppu menee työnmerkeissä :) Tykkään tosi paljon tuosta työpaikasta ja työkaverit on huippu tyyppejä. Ei siis harmita vaan päinvastoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ville sieltä laittelikin juuri viestiä miten kivaa siellä on ja huomenna jo tultava kotiin ;) Mukavaa työviikonloppua sinulle siis <3

   Poista
 5. Tietokoneella voi tehdä lähes mitä vain ja vaikka mistä maailman ääristä asti, mutta kohtaaminen ja yhdessäolo sujuu parhaiten kasvokkain. Kiva tapahtuma nuorelle miehelle! Minä menen tänään synttäreille notkuvien herkkupöytien ääreen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja tuo tapahtuma kun kerää nämä nuoret tietokoneharrastajat yhteen niin mikäpä sen parempaa :)Herkulliselta kuullostaa sinun viikonloppusi :)

   Poista
 6. Siskoni vanhempi poika on käynyt noissa tapahtumissa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla on paljon käviöitä, nytkin taitaa olla useampi tuhat :)

   Poista
 7. Onpa mielenkiintoinen tapahtuma pojalla.
  Äiti saa nauttia käsityöstä, nautinnollista loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna kuullan kaikki tapahtuman kohokohdat ❤️Leppoisaa lauantai iltaa ❤️

   Poista

Hei mukavaa kun löysit blogiin, tervetuloa uudestaan pian <3